home  
  jenisherba  
  payment  
  contacts  
    Home Dasar Privasi Mengenai Kami
Kaunseling Online Percuma, SILA TEKAN butang ini.

 
Jenis Kemurungan
Masalah Tidur
Masalah Panik
Masalah Suami-isteri
Masalah Trauma
Masalah Kurang Keyakinan
Masalah Cepat Letih
Masalah Kurang Selera Makan
Masalah Rasa Bersalah
Masalah Hilang Semangat
Masalah Tidak Tenteram
Masalah Kurang Daya Tumpuan
   
Artikel
Masalah Sesak Nafas Dan Cara Untuk Mengatasinya
Mengapa Orang Yang Mengalami Kemurungan Penampakan Hantu
Tekanan Menopause Dan Jantung Berdebar-debar
Punca dan Herba Berkaitan Hati Tidak Tenang
Simptom Gastrik Dan Cara Untuk Mengatasinya
   
   

Mengenai Kami kemurungan.com

Laman web kemurungan ini merupakan satu ruangan istimewa untuk siapa-siapa yang mengalami simptom-simptom kemurungan seperti masalah tidur, masalah sakit gastrik tanpa sebab, masalah sedih yang berterusan daripada  dua minggu, masalah mimpi ngeri seperti hantu dan mimpi pelik, masalah rasa berdosa, masalah salahkan diri, masalah hilang keyakinan diri, masalah suami isteri, masalah cinta, masalah malas bergerak, masalah hilang mood, masalah hilang keyakinan, masalah gangguan mental, masalah sakit dada tanpa sebab, masalah dada berdebar, masalah jantung berdegup dengan laju, masalah prasangka terhadap pasangan, masalah kuat cemburu, masalah kesunyian, masalah hilang harapan, masalah insomia dan sebagainya.

VISI
Laman ini bertujuan membantu sesiapa yang menghadapi masalah kemurungan samada untuk kes kemurungan yang ringan mahupun yang serius. Laman web ini ikhlas untuk membantu sesiapa yang menghadapi masalah kemurungan atau gangguan mental tanpa mengira bangsa, kaum dan umur. Kami mendoakan semua orang boleh hidup dengan sihat, tenang dan gembira.

MISI
Misi kemurungan.com adalah untuk mengubah persepsi dan pemahaman orang ramai tentang penyakit- penyakit kemurungan seperti penyakit gangguan mental (penyakit sakit mental), penyakit OCD, penyakit psikosis, penyakit skizofrenia, penyakit halusinasi dan sebagainya. Laman web ini memberikan satu rawatan natural iaitu melalui herba bunga natural untuk membantu sesiapa yang ada masalah emosi. Herba natural ini dapat membantu sesiapa sahaja untuk membuang toksin dalam badan dan menyeimbangkan emosi kami dalam kehidupan seharian.


Misi kami adalah untuk membantu kami melepaskan perkara-perkara yang lepas dan hidup dalam masa sekarang. Yang paling penting, herba ini telah berjaya membantu ramai orang sembuh daripada kemurungan dan hidup dengan sihat dan tenang. Tak kenal maka tak cinta, datanglah beramai-ramai untuk memahami herba natural ini dengan lebih lanjut. Selepas mencuba herba ini, pasti hati anda menjadi lebih lapang dan pandangan menjadi luas. Kemurungan boleh dicegah dan diubati. Jangan segan dan berdiam diri, dapatkan nasihat dan tips-tips daripada laman web kemurungan.com

 

herbamambantu

 
Contact +6016 9693879
Puan Hannah
Email

kemurungan@gmail.com

 


 

 

 

 
 
 
Copyright © kemurungan.com
Home Contacts Sitemap